1
×
Logo Úsmev pre druhých
Prihlásiť sa Registrovať
Logo Úsmev pre druhých
Podporte nás a darujte úsmev druhým

Váš finančný dar nám pomôže stabilizovať a rozšíriť našu pomoc pre ľudí so zdravotným znevýhodnením. Ďakujeme :)

300€ 100€ 50€ 20€
Vlastná suma - jednorazový dar
Meno, priezvisko a email
Spôsob platby

Zvýraznené políčka sú povinné.
Darujte jednorazovo
Podporte nás a darujte úsmev druhým

Váš pravidelný finančný dar nám pomôže stabilizovať a rozšíriť našu pomoc pre ľudí so zdravotným znevýhodnením. Ďakujeme :)

100€ 55€ 15€ 5€
Vlastná suma - pravidelný dar
Meno, priezvisko a email
Spôsob platby

Zvýraznené políčka sú povinné.
Darujte pravidelne

Magazín

späť

09.05.2024

Správy

Podporte behom ľudí so zdravotným znevýhodnením na podujatí Inklúzia v pohybe


Už po tretíkrát sa uskutoční športovo-charitatívne podujatie s názvom "Inklúzia v pohybe" na Vodnom diele Žilina. Dátumom podujatia je najbližšia sobota, 11. mája, s oficiálnym štartom o 10. hodine.

Cieľom podujatia je nielen športovať, ale aj podporiť deti zo Špeciálnych olympiád Slovensko. Účastníci budú mať možnosť vybrať si medzi trasami s dĺžkami 1 alebo 8 km a zároveň sa zapojiť do rôznych aktivít, ktoré im priblížia svet ľudí so zdravotným znevýhodnením.

Okrem behu sa účastníci naučia niekoľko slov posunkovej reči, vyskúšajú si jazdu na handbike, alebo zažijú chvíle s obmedzením zraku. Na mieste budú k dispozícii aj ďalšie atrakcie, ako kreatívne hry, ukážky prvej pomoci, lukostreľba, maľovanie na tvár a vystúpenie obľúbeného kúzelníka.

Nadácia Kia Slovakia tentokrát prispieva na podporu inkluzívneho športu v krajine sumou 300-tisíc eur. Finančné prostriedky budú využité na odstránenie bariér v športoviskách v Žilinskom kraji a na podporu organizácií zameraných na pomoc športovcom s fyzickým alebo intelektuálnym znevýhodnením.

Registrácia na podujatie je bezplatná a účastníci si môžu zabezpečiť štartové číslo spolu s bežeckou čelenkou a medailou v cieli prostredníctvom včasnej registrácie na oficiálnej stránke podujatia.

„V predchádzajúcich ročníkoch podujatia sme sa presvedčili o význame takýchto aktivít. Veríme, že aj tento rok spolu zažijeme skvelú atmosféru prirodzenej inklúzie, tolerancie a vzájomnej pomoci,“ dodal správca Nadácie Kia Slovakia.

Zdroj: zilinak.sk

 

TS

najsledovanejšie:

za posledných 30 dní

02.05.2024
Správy

Bra Air ponúka bezplatné vyhliadkové lety pre deti do zdravotným znevýhodnením

Spoločnosť Bra Air otvorila svoju pobočku v Poprade. S týmto krokom prichádza aj nádherná iniciatíva - bezplatné vyhliadkové lety okolo majestátnych Tatier pre deti so zdravotným znevýhodnením alebo dlhodobo choré deti.

viac
29.04.2024
Správy

Asperger vs. Wittgenstein – divadelné predstavenie spojené s diskusiou na tému autizmu

Ako vidia svet ľudia s autizmom? Ako by mohol vyzerať, keby sme ho vnímali ich zmyslami? Divadelné predstavenie divadla Non.Garde s názvom "Asperger vs. Wittgenstein" prichádza s jedinečnou kombináciou divadelného umenia a diskusie na tému autizmu.

viac
07.05.2024
Správy

Osoby so zdravotným znevýhodnením budú cestovať s európskymi preukazmi

Poslanci Európskeho parlamentu nedávno definitívne schválili zavedenie európskych preukazov a európskych parkovacích preukazov pre osoby so zdravotným znevýhodnením.

viac

partneri

  • Genetické syndrómy
  • Trnavský samosprávny kraj
  • TrustPay
  • VGD-Slovakia
  • Sokratov inštitút
  • iFocus
  • Kam na menu
  • EU-fond-logo
  • OP LZ