1
×
Logo Úsmev pre druhých
Prihlásiť sa Registrovať
Logo Úsmev pre druhých
Podporte nás a darujte úsmev druhým

Váš finančný dar nám pomôže stabilizovať a rozšíriť našu pomoc pre ľudí so zdravotným znevýhodnením. Ďakujeme :)

300€ 100€ 50€ 20€
Vlastná suma - jednorazový dar
Meno, priezvisko a email
Spôsob platby

Zvýraznené políčka sú povinné.
Darujte jednorazovo
Podporte nás a darujte úsmev druhým

Váš pravidelný finančný dar nám pomôže stabilizovať a rozšíriť našu pomoc pre ľudí so zdravotným znevýhodnením. Ďakujeme :)

100€ 55€ 15€ 5€
Vlastná suma - pravidelný dar
Meno, priezvisko a email
Spôsob platby

Zvýraznené políčka sú povinné.
Darujte pravidelne

Magazín

späť

13.03.2024

Správy

Jednorodičia majú príležitosť získať finančnú podporu v rámci grantového programu


Od pondelka 4. marca do 20.3.2024 majú jednorodičia možnosť žiadať o jednorazový finančný príspevok vo výške 400 eur, ktorý môže byť využitý na rôzne účely. 

Jednorazový finančný príspevok je určený pre 50 jednorodičovských rodín, ktoré budú vybrané prostredníctvom výberového procesu. Aby ste sa stali jedným z týchto prijímateľov, musíte vyplniť online prihlasovací formulár a priložiť povinné prílohy, ako je čestné prehlásenie a odporúčanie od organizácie, ktorá pozná vašu rodinu. Informácie ako dostať finančný príspevok TU. 

Pri vypĺňaní žiadosti je dôležité pozorne si prečítať grantové podmienky a postupovať podľa pokynov uvedených na webovej stránke programu "Hodina deťom". Nezabudnite, že žiadosť musí byť podaná elektronicky do 20. marca 2024.

"Táto suma môže byť využitá na rôzne účely, ako napríklad zabezpečenie základných životných potrieb (potraviny, bývanie, hygienické, zdravotné a školské potreby) alebo na zaplatenie voľnočasových aktivít a táborov pre deti.", uvádza na webovej stránke organizácia Hodina deťom.

V prípade akýchkoľvek otázok či problémov pri vyplňovaní žiadosti môžete kontaktovať pracovníkov programu na uvedených e-mailových adresách alebo telefonickým spôsobom. O výsledkoch výberového procesu budú prijímateľov informovať po schválení Správnou radou Nadácie pre deti Slovenska.

Konkrétne problémy a otázky pri vypĺňaní individuálnej žiadosti môžete konzultovať v stredu, vo štvrtok a v piatok od 9:00 do 16:00. K dispozícii vám budú na e-mailovej adrese: vyzva@nds.sk. Do predmetu správy napíšte Konzultácia: Hodina deťom. Alebo sa im ozvite telefonicky na čísla:

02/52 63 64 71
0911 702 664
0947 918 003
0948 666 821

Ak ste jednorodič a potrebujete podporu v ťažkej životnej situácii, neváhajte sa prihlásiť a využiť túto možnosť získať potrebnú finančnú pomoc.

Tiež ak poznáte jednorodičov, ktorí by mohli potrebovať podporu, neváhajte im o tomto programe povedať alebo ich priamo informovať o možnosti získania finančnej pomoci.

 

Zdroj a viac informácií: hodinadetom.sk, nds.sk

 

TS

najsledovanejšie:

za posledných 30 dní

02.04.2024
Správy

Vyskúšajte simulátor autizmu v Banskej Bystrici

Od 2. apríla do 5. apríla 2024 má verejnosť možnosť zažiť, čo to znamená byť v topánkach osoby s autizmom prostredníctvom inovatívneho simulátora autizmu využívajúceho technológiu virtuálnej reality.

viac
09.04.2024
Správy

Pomáhajú aj vo vašom regióne, pomôžte im získať Cenu publika prestížneho ocenenia

Občianske združenie Úsmev pre druhých sa spomedzi 280 projektov zo 6 krajín dostalo do finálnej tridsiatky projektov ceny SozialMarie. Jedna z najstarších svetových cien pre sociálne inovácie s veľkým dopadom oslavuje okrúhle dvadsiate výročie.

viac
16.04.2024
Správy

Pavol z Oravy vytvára umelecké portréty ľudí so zdravotným znevýhodnením

Svoju vášeň pre fotografiu spojil s prácou v Organizácii muskulárnych dystrofikov v SR, kde poskytuje osobnú asistenciu ľuďom postihnutým nervovosvalovými ochoreniami.

viac

partneri

  • Genetické syndrómy
  • Trnavský samosprávny kraj
  • TrustPay
  • VGD-Slovakia
  • Sokratov inštitút
  • iFocus
  • Kam na menu
  • EU-fond-logo
  • OP LZ